Υλικά της συνταγής μας
1 φαρινάπ 500 γρ.
1/2 κούπα λάδι
2 κ.σ. βούτυρο
λιωμένο
1 γιαούρτι 225γρ
1 κούπα γάλα
1 κ.γλ. κοφτό αλάτι
2 αυγά
1 κούπα τριμμένο
τυρί τύπου μίλνερ (μέσα στον χυλό)
300 γρ. τυρί
κίτρινο
6-7 φέτες ζαμπόν η
γαλοπούλα
2 πιπεριές, ντοματίνια
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε το βούτυρο,το λάδι, τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, τη μία κούπα τριμμένο τυρί και προσθέτουμε το αλεύρι με το αλάτι.
- Έχουμε ένα χυλό πολύ σφικτό.
- Τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί την ρευστή ζύμη μας και πάνω ρίχνω κομματάκια το ζαμπόν ή τη γαλοπούλα και από πάνω το τριμμένο τυρί και τις πιπεριές.
- Ψήνουμε στον φούρνο μας στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά (αν τα χωρίσουμε σε μικρότερα ταψιά ψήνουμε λιγότερη ώρα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου