Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ρολάκια Σολωμού με Τυρί Κρέμα







Υλικά της συνταγής μας
300 γρ. τυρί κρέμα
4 πίτες αραβικές
2-3 κλωνάρια άνηθο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο (προαιρετικό)
2-3 κ.σ. λεμόνι
λίγο ξύσμα
2-3 κ.σ. λάδι
1 συσκ/σία σολωμού 250 γρ.




Εκτέλεση της συνταγής μας
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τον άνηθο ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι, το λάδι, το ξύσμα, το χυμό λεμονιού και τον σολωμό ψιλοκομμένο.
  • Χωρίζουμε το μείγμα στα τέσσερα και γεμίζουμε την επιφάνεια από τις αραβικές πίτες.
  • Γυρίζουμε την κάθε πίτα σε σφικτό ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει η γέμιση.
  • Βγάζουμε και κόβουμε σε στρογγυλά, αφού πάνω σε κάθε κομμάτι έχουμε βάλει μία οδοντογλυφίδα.
  • Σερβίρουμε στον μπουφέ μας μέχρι να ετοιμάσουμε το κυρίως γεύμα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Print friendly